spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Mediaș: O mașină răsturnată și două persoane rănite. Tânărul nu avea permis

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina pe strada H. Oberth din municipiu Mediaș. Acesta a rulat cu viteză excesivă și a pierdut controlul direcției de deplasare.

Publicitate

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un bărbat în vârsta de 23 de ani, cetățean străin, a condus autoturismul pe str. H. Oberth având direcția de deplasare spre Sibiu, cel mai probabil pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii, a lovit balustrada de protecție de pe marginea părții carosabile și un copac din proximitate, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tânărul de 23 de ani nu deține permis de conducere.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului care conducea mașina și a unei tinere de 22 de ani, din Moșna, pasageră.

SAJ a asistat bărbatul de 23 de ani, care a suferit fracturi deschise ale membrele superioare, traumatism cranio-cerebral acut și mai multe contuzii.

O femeie în vârstă de 22 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare ISU. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Mediaș conștientă, având un traumatism cranio-cerebral deschis și un traumatism lombar.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie