spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Zilele Orașului Săliște

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Săliște organizează în 1-2 septembrie 2023, Zilelor culturale ale orașului Săliște. Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la primirea titulaturii de oraș.

Publicitate

Standurile cu produse locale, cântecele, dansurile populare și alte surprize vor asigura două zile de sărbătoare pentru locuitori și turiști.

PROGRAMUL Zilelor Culturale Săliște

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Tovarășul primar din Săliște,se vede că nu lucrează. Sau poate lucrează numai de acasă,dacă face în mijlocul săptămânii această așa zisă sărbătoare a zilelor Săliștei???!!! De ce nu face sâmbăta și duminica,așa cum se procedează în astfel de situații? De fapt el nu este în stare să pună apă curentă la dispoziția populației.Apa este galbenă la robinet și plină de mâl. Distruge instalații care au costat bani Iar oamenii cară cu bidoanele de la un izvor care nu este acreditat, ca pe vremea lui Ștefan cel Mare și mai zice că Săliștea este oraș.Pentru că pe el îl doare de sărbători de doi bani ținute în mijlocul săptămânii. Mașinile te omoară pe stradă. Din Transalpina, Jina până în jos în Centrul Săliștei se merge cu 100 la oră cu ATV uri și cu „șoferi” bolnavi la cap. Iar Miliția nu face nimic. De ani de zile se întâmpla aceasta au murit oameni care stăteau la poartă .Asta este România din ziua de astăzi.🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!