spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

A doua ediţie a compeţiei internaţionale de Cable Wakeboarding din România a avut loc pe 19 august 2023, la Sibiu 

Știri din Județ

Publicitate

Federaţia Română de Schi Nau-c și Wakeboard a organizat a doua ediţie a compe-ţiei internaţionale de Cable Wakeboarding din România – Sibiu Wake Trophy 2023, sâmbătă 19 august, în Complexul Lacul lui Binder cu sprijinul principal al Primăriei Sibiu.

Publicitate

Categoriile la care s-au putut înscrie prac-canţii de sporturi de apă au fost wakeboarding și wakeskate iar compe-ţia este una de 4 stele internaţională, cu 600 World Raking Points. Par-cipanţii s-au putut înscrie la categoriile: Open, Juniori, Masters și Wakeskate iar printre câș-gători s-au enumerat atât campioni mondiali și europeni străini, dar și români.

În cadrul compe-ţiei au par-cipat spor-vi din ţări, precum: Germania, Austria, Turcia, Ucraina, Ungaria sau Cehia. Printre câș-gători s-au enumerat: Oliver Orban, Ungaria (Campion mondial), Locul 1 la categoria Open Ioana Goncea, România (Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial din Thailanda – 2022) Locul 1 la categoria Master Ladies Mariella Flemme, Austria (Rank 1 din Top 5 Women) Locul 1 la categoria Open Ladies Ciprian Fort, Romania, Locul III la categoria Master Men Dennis Hildebrand, Germania (Campion naţional și internaţional), Locul I la categoria Wakeskate Men Andrei Neacsoiu, Romania, Locul II la categoria Wakeskate Men Evenimentul își propune o sezonalitate de 1 dată pe an, înscriind România la nivel internaţional pe lista ţărilor organizatoare de evenimente de sporturi de apă recunoscută de IWWF – Federaţia Internaţională de Schi Nau-c și Wakeboarding.

A doua ediţie a Sibiu Wake Trophy a consemnat un real succes, atât din punct de vedere organizatoric, cât și din punct de vedere par-cipare. Toţi spor-vii s-au declarat încântaţi de infrastructura pusă la dispoziţie de Complexul Lacul lui Binder dar și de serviciile oferite de Federaţia Română de Schi Nau-c și Wakeboard, accentul fiind pus pe experienţa par-cipanţilor. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer