spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

FOTBAL: Hermannstadt obține greu un egal acasă cu U Cluj

Știri din Județ

Publicitate

Seria meciurilor încheiate la egalitate continuă pentru echipa sibiană FC Hermannstadt. De data asta acasă, împotriva celor de la U Cluj. Sibienii au obținut egalul în prelungiri. Apărarea echipei a avut mari carențe pe partea dreaptă.

Publicitate

După ce Paraschiv a deschis scorul pentru sibieni în minutul 35 părea că echipa se îndreaptă spre o victorie. Dar golurile anulate din ofsaid și o apărare slabă pe partea dreaptă au întors scorul.

Niciuna dintre echipe nu a excelat la șuturile pe poartă, doar 3 fiecare. Clujenii au egalat în minutul 45 prin Bogdan Mitrea. Acesta nu a putut fi oprit pe partea dreaptă de niciun apărător sibian.

La 3 minute distanță, în prelungirile primei reprize, clujenii au înscris din nou, prin Daniel Popa, din aproximativ aceeași poziție.

După pauză un nou gol anulat pentru ofsaid pentru sibieni și o bară a clujenilor au fost momentele importante. Odată cu retragerea clujenilor spre finalul meciului, a venit și șansa celor de la Hermannstadt. Golul marcat de Alexandru Oroian a venit în minutul 93 de prelungiri. Poate unul din cele mai frumoase goluri marcate anul acesta de echipa sibiană.

Scorul egal final de 2 la 2 duc echipa sibiană pe locul 9, cu un meci mai puțin disputat.

FOTO: Arhivă

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai