spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Consilierii locali USR subliniază angajamentul față de transparență și respectarea voinței cetățenilor (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala locală USR Sibiu a transmis către mass-media următorum comunicat de presă:


Consilierii locali USR, din cadrul Consiliului Local Sibiu își reafirmă hotărârea de a rămâne fideli principiilor democratice și de a respecta vocea cetățenilor pe care îi reprezintă. În contextul propunerii de modificare a regulamentului de desfășurare a ședințelor consiliul local dorim să subliniem importanța angajamentului nostru față de transparență și responsabilitate în luarea deciziilor precum și de a sprijini sibienii care doresc să aducă în fața Consiliului Local probleme importante pentru oraș.

Principala noastră preocupare este reprezentarea corectă și fidelă a dorințelor comunității. Credem că, într-o societate democratică, este esențial să acordăm prioritate dialogului deschis și comunicării transparente între alegători și reprezentanții lor.

În fața unui proiect care ar putea afecta drepturile cetățenilor, ne exprimăm îngrijorarea și ne reafirmăm poziția clară de a nu sprijini măsuri care ar putea restricționa sau limita voința populației pe care o reprezentăm. Avem încrederea că un echilibru just între responsabilitatea publică și respectarea drepturilor individuale este esențial pentru o societate prosperă și democratică.

„Consilierii locali USR își asumă misiunea de a acționa în beneficiul cetățenilor, păstrându-și integritatea și angajamentul pentru o guvernare transparentă și echilibrată și știm că acest lucru deranjează adversarii politici. Suntem convinși că numai printr-o colaborare strânsă și deschisă cu cetățenii putem construi un viitor mai bun și mai responsabil și să sa scoatem România din impasul în care acum se află”  a declarat Ionuț Ghișe liderul consilierilor USR.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă