spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

FOTBAL: Sibienii fac iar egal. Chiar și la cartonașe roșii

Știri din Județ

Publicitate

Pe un stadion micuț și destul de gol în tribune, FC Botoșani a jucat astăzi acasă contra sibienilor de la FC Hermannstadt. Scor final 2 la 2. Deși Botoșani a rămas în 10 oameni din minutul 67, după eliminarea lui Drole, sibienii nu au reușit să mai înscrie. Iar în minutul 92 japonezul Sota a fost și el eliminat.

Publicitate

Botoșenenii au deschis rapid scorul în minutul 22 prin Drole. Siibienii au avut noroc, din nou, cu Daniel Paraschiv care a înscris în minutele 29 și 45+11 din prima repriză. Primul gol marcat cu capul de Paraschiv a fost considerat de botoșeneni ca fiind din off-said. Dar golul a rămas valabil. În prelungirile primei reprize (12 minute acordate) Paraschiv a profitat de o greșeală din apărarea FC Botoșani și a marcat.

După pauză, Gabriel David a egalat imediat în minutul 53. Iar de aici jocul a stagnat. Eliminarea lui Drole în minutul 67 părea să dea un avantaj sibienilor. Avantaj nefructificat. De altfel, jocul celor de la FC Hermannstadt a fost lent, fără vlagă, mai ales în a doua parte a reprizei a doua. Iar schemele antrenorului Măldărășan au părut lispite de viziune și de adaptare la situația din teren.

FOTO: Antrenament FC Hermannstadt pentru meciul cu FC Botoșani

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!