17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

FOTBAL: Sibienii fac iar egal. Chiar și la cartonașe roșii

Știri din Județ

Pe un stadion micuț și destul de gol în tribune, FC Botoșani a jucat astăzi acasă contra sibienilor de la FC Hermannstadt. Scor final 2 la 2. Deși Botoșani a rămas în 10 oameni din minutul 67, după eliminarea lui Drole, sibienii nu au reușit să mai înscrie. Iar în minutul 92 japonezul Sota a fost și el eliminat.


Botoșenenii au deschis rapid scorul în minutul 22 prin Drole. Siibienii au avut noroc, din nou, cu Daniel Paraschiv care a înscris în minutele 29 și 45+11 din prima repriză. Primul gol marcat cu capul de Paraschiv a fost considerat de botoșeneni ca fiind din off-said. Dar golul a rămas valabil. În prelungirile primei reprize (12 minute acordate) Paraschiv a profitat de o greșeală din apărarea FC Botoșani și a marcat.

Publicitate

După pauză, Gabriel David a egalat imediat în minutul 53. Iar de aici jocul a stagnat. Eliminarea lui Drole în minutul 67 părea să dea un avantaj sibienilor. Avantaj nefructificat. De altfel, jocul celor de la FC Hermannstadt a fost lent, fără vlagă, mai ales în a doua parte a reprizei a doua. Iar schemele antrenorului Măldărășan au părut lispite de viziune și de adaptare la situația din teren.

FOTO: Antrenament FC Hermannstadt pentru meciul cu FC Botoșani

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic