17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Accident cu victime, la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici din Sibiu

Știri din Județ

O coliziune între două mașini s-a produs la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici, din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada C. Diaconovici, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cisnădie a pătruns în intersecția cu strada Luceafărului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziuune cu un autoturism condus pe această stradă de către o tânără în vârstă de 23 de ani.

Publicitate

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a celor doi pasageri din mașina tinerei: o femeie în vârstă de 46 de ani a suferit traumatisme la mână și picior iar un bărbat în vârstă de 50 de ani a suferit un traumatism cranian. Soferița, o femeie în vârstă de 22 de ani a suferit un traumatism lombar. Toți sunt din municipiul Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Luceafărului din muncipiul Sibiu la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule și trei persoane. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ. Cele trei persoane implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 50 de ani cu un traumatism cranian și o femeie de 46 de ani cu traumatisme la mână și la picior. Ambele persoane conștiente. Echipajul SAJ a preluat cea de-a treia persoană rănită.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B în Sibiu pe str Luceafarului colt cu Diaconovici ,la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajele SAJ și ISU au asistat medical trei persoane. Echipajul SAJ a transportat la UPU o femeie de 22 de ani cu traumatism lombar și atac de panică.Celelalte victime au fost transportate la UPU de către echipajul ISU.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic