spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime, la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O coliziune între două mașini s-a produs la intersecția străzilor Luceafărului cu Corneliu Diaconovici, din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada C. Diaconovici, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Cisnădie a pătruns în intersecția cu strada Luceafărului fără să acorde prioritate și a intrat în coliziuune cu un autoturism condus pe această stradă de către o tânără în vârstă de 23 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a celor doi pasageri din mașina tinerei: o femeie în vârstă de 46 de ani a suferit traumatisme la mână și picior iar un bărbat în vârstă de 50 de ani a suferit un traumatism cranian. Soferița, o femeie în vârstă de 22 de ani a suferit un traumatism lombar. Toți sunt din municipiul Sibiu.

În zonă se circulă îngreunat.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Luceafărului din muncipiul Sibiu la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule și trei persoane. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ. Cele trei persoane implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 50 de ani cu un traumatism cranian și o femeie de 46 de ani cu traumatisme la mână și la picior. Ambele persoane conștiente. Echipajul SAJ a preluat cea de-a treia persoană rănită.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU ,a trimis un echipaj de tip B în Sibiu pe str Luceafarului colt cu Diaconovici ,la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajele SAJ și ISU au asistat medical trei persoane. Echipajul SAJ a transportat la UPU o femeie de 22 de ani cu traumatism lombar și atac de panică.Celelalte victime au fost transportate la UPU de către echipajul ISU.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă