spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Senatorul sibian Neagu Nicolae, despre noile măsuri fiscale (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Senatorul sibian – Nicolae Neagu, a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Este important ca românii să cunoască faptul că, intenția Partidului Național Liberal este ca noile măsuri fiscale care fac obiectul discuțiilor din ultima perioadă în Coaliție să urmărească două obiective majore :

○ să asigure o ajustare a cadrului fiscal din România, îmbunătățind sistemul și aducând practici unitare la nivelul acestuia (motivul pentru care este luată în calcul eliminarea unor facilități pentru unele sectoare). 

○ să aducă venituri suplimentare la buget (cu precădere din zonele unde, potrivit evaluărilor specialiștilor din Ministerul de Finanțe, există suspiciuni de evitare a plății contribuțiilor către stat). 

Este de asemenea esențial, ca opinia publică să știe că aceste măsuri de echilibrare bugetară nu se rezumă doar la noile măsuri fiscale. PNL a insistat asupra  măsurilor de reducere a cheltuielilor statului și de reducere a evaziunii fiscale. 

Cele trei direcții de acțiune menționate vor urmări echilibrarea bugetară a României, necesară pentru reducerea deficitului bugetar și cu impact major pentru viitorul României și al românilor.

Cu toții trebuie să fim conștienți că în situația în care aceste măsuri nu se iau cât mai urgent, există riscul major ca România să fie obligată la o astfel de acțiune, însă în condiții mult mai dificile într-un viitor apropiat. 

In România, astăzi, niciun partid nu își dorește să ia astfel de măsuri, și este cert că numai cele responsabile au puterea să și le asume pentru viitorul României. 

În consecință, Partidul Național Liberal va acționa, solidar cu partenerii de guvernare, cu mare atenție însă, ca toate aceste măsuri să nu lovească puternic și să nu destabilizeze mediul de afaceri și mersul economiei în România

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă