spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Duminica accidentelor în județul Sibiu. Șase răniți la Ruja, dintre care 3 sunt copii

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în această seară, pe DJ 106, în localitatea Ruja. Șase persoane, dintre care 3 copii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Publicitate

Tot în cursul zilei de astăzi, în județul Sibiu s-au mai produs încă patru accidente rutiere.

Astfel, în timp ce conducea un autoturism spre Agnita, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 55 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi cu un alt autoturism condus tot din sens opus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma coliziunii, mașina condusă de către bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile. Șase persoane, dintre care 3 adulți și 3 minori, au fost transportate la spital.

Starea victimelor: Toți cei 3 minori, cu vârstele de 5,6 și 7 ani au suferit traumatisme faciale. Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați au suferit diferite traumatisme și contuzii.

În zonă se circulă îngreunat.

„Două echipaje SMURD, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ au intervenit de urgență în localitatea Ruja, la un accident rutier în care sunt implicate trei autovehicule și 10 persoane. Dintre cele 10 persoane implicate șase au avut nevoie de îngrijiri medicale: trei minori și trei adulți. Toți cei 3 minori prezintă traumatisme faciale și vor fi transportați la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulți, o femeie și doi bărbați prezintă traumatisme și contuzii în urma accidentului rutier și vor fi transportați la UPU Sibiu. Celelalte 4 persoane au refuzat transportul la spital. a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU, a intervenit cu un echipaj de tip B, în localitatea Ruja la un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat 6 victime, trei adulți și 3 minori, din totalul de 10 persoane implicate.
Echipajele SAJ au transportat la spital un bărbat care prezenta un traumatism la mâna și un minor care prezenta traumatism facial.
Celelalte patru victime au fost preluate de echipajele SMURD.”
transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune