spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Concluziile controalelor la stațiile GPL din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 5-11 septembrie, comisiile mixte au efectuat 87 controale la operatori economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL și mijloace de transport.


Comisiile Mixte de control s-au constituit prin Ordinul Prefectului județului Sibiu, nr.452/30.08.2023, Mircea-Dorin Crețu.

Din datele centralizate până azi au fost raportate 40 deficiențe și disfuncționalități constatate și au fost aplicate un număr de 29 de sancțiuni contravenționale dintre care 5 amenzi în valoare de 128.500 lei și 24 avertismente. Sancțiunile contravenționale au fost aplicate de către ISU, ITM, Garda de Mediu și Autoritatea Vamală Română-Biroul Vamal de Interior Sibiu.

„Menționăm faptul că, până la acest moment nu a fost dispusă suspendarea activității niciunui operator economic sau instituție care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv GPL”, a precizat Alina Voina, purtător de cuvânt, Instituția Prefectului Județul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri