spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Motociclist fugar, implicat într-un eveniment rutier în Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Un motociclist a dat bir cu fugiții imediat după ce a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr.


Din primele informații, o șoferiță în vârstă de aproximativ 30 de ani, în timp vira la stânga, a intrat în coliziune cu o motocicletă ce rula cu viteză excesivă. Imediat după impact, motociclistul a fugit printre blocurile străzii Doamna Stanca. Un pasager din mașină, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a încercat să ridice motocicleta de pe carosabil și s-a rănit la spate, acesta mai având probleme lombare și în trecut. Un echipaj SMURD a sosit la locul faptei pentru a-i acorda asistență.

Conform surselor Sibiu Independent, motociclistul nu ar deține permis categoria A iar motocicleta ar fi neînmatriculată.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că în momentul producerii evenimentului rutier motocicleta era condusă de către un tânăr de 17 ani, domiciliat în Șelimbăr. Tânărul nu poseda permis de conducere iar motocicleta pe care a condus-o era neînmatriculată.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă