spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Ziua și drogatul, pe drumurile județului Sibiu. Nu avea nici măcar permis

Știri din Județ

Publicitate

Nu trece o zi și iarăși avem știri despre șoferi depistați drogați sau sub influența băuturilor alcoolice. Majoritatea celor aflați în ilegalitate se urcă la volan fără să se gândească la repercusiuni.


Astfel, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Slimnic. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Acesta a fost depistat acum două zile, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Slimnic, testarea sa alcoolscopică indicând o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au luat măsura reținerii conducătorului auto pentru 24 de ore.

Abateri rutiere grave au fost depistate și pe strada Ion Rațiu din municipiul Sibiu, acolo unde o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat conducea un autoturism deși nu avea permis de conducere. Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină.

Și la Mediaș a fost oprit un moped care era condus pe strada Ighișului de către un localnic în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că medieșeanul nu deține permis de conducere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă