19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

SIBIU: Parcarea ilegală seara în Sibiu, tolerată de autorități când sunt concerte

Știri din Județ

Deși legislația locală în Sibiu prevede ridicarea mașinilor parcate ilegal în oraș, când sunt evenimente culturale în Piața Mare, Poliția Locală și serviciul de ridicări mașini închid ochii. Situația ne-a fost semnalată de o cititoare care locuiește în zona centrală.


Deși Primăria Sibiu a cumpărat 3 mașini de ridicat mașini care mișună prin oraș ziua și ridică tot ce apucă, nu la fel stă situația în serile când în centru sunt evenimente. Spre exemplu, sâmbătă seara 23 septembrie, în Piața Mare era Sibiu Music Fest. Toată zona centrală era împânzită de mașini parcate ilegal.

Publicitate

Un video arată cum pe strada Centumvirilor acestea erau parcate ilegal în linie. Dar situația se repetă și pe alte străzi. Totuși, cei de la ridicări auto și Poliția Locală Sibiu nu fac nimic.

Ziua, pe aceeași stradă, orice oprire ilegală este vânată imediat de autoritățile locale.

Faptul că sute de mașini sunt parcate ilegal seara în zona centrală nu deranjează se pare Primăria Sibiu, când sunt evenimente. Chit că ieri s-a încheiat Săptămâna Europeană a Mobilității, program prin care se încurajau mijloacele alternative de deplasare. Și când unele străzi din zona centrală au stat închise.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic