spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Colectivul IPJ SIBIU: „Îi vom păstra vie amintirea în inimile noastre”

Știri din Județ

Publicitate

Veste tristă pentru colectivul IPJ SIBIU! Aceștia au aflat de trecerea în neființă a colegului lor, Mihai. Acesta lucra de peste 20 de ani la Serviciul Criminalistic.


Mihai activa în cadrul forțelor de ordine din anul 2001 iar un an mai târziu, a hotărât să pornească pe drumul Investigațiilor Criminale. Din nefericire, în cursul zilei de ieri, la doar 46 de ani, acesta a suferit un infarct.

„🖤De ieri, pentru Mihai timpul a stat în loc, iar noi ne-am cutremurat la auzul veștii că inima lui a încetat să mai bată! Dincolo de polițistul profesionist, noi ni-l vom aminti mereu ca omul deschis și jovial, mereu pregătit să dea o mână de ajutor și un sfat prețios! Plecarea lui timpurie lasă un gol imens în familie, printre prietenii și foștii lui colegi!❤️Suntem alături de familia îndoliată și îi vom păstra vie amintirea în inimile noastre. Rămas bun, Mihai!” au transmis colegii săi

Cei care doresc să-l conducă pe Mihai pe ultimul drum o pot face miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 14:00, la Biserica Ortodoxă „Sf. Ioan Botezătorul şi Sf. „M. Mc. Dimitrie” de pe Calea Poplăcii din municipiul Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă