spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Comuna Păuca se înscrie în rândul celor mai „verzi” comune din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Comuna Păuca se înscrie în rândul celor mai „verzi” comune din județ prin proiectele de energie regenerabilă și eficiență energetică realizate sau în curs de implementare. Atelierul de informare „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței” prin care cetățenii au putut afla cum pot economisi, dar și care sunt programele de finanțare pentru eficientizare energetică a fost de interes pentru locuitorii comunei.

Mulțumim domnului primar Niculae Dancu pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!

………………………………………………………………………………………………………………………..

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă