spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Modificări în programul lunii octombrie, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu modifică programul de spectacole din următoarele două săptămâni, ca urmare a îmbolnăvirii unui actor. Astfel, toate reprezentațiile programate cu spectacolul „Degețica” vor fi înlocuite cu „Castelul Zânei Nopții”, urmând ca reprezentațiile programate pentru „Fata babei și fata moșneagului” să fie înlocuite cu spectacolul „Muzicanții din Bremen”.


„Uneori și actorii devin indisponibili din motive medicale. Ne cerem scuze pentru această situație și promitem să reluăm titlurile anulate curând, cunoscând cu câtă bucurie cei mici așteptau aceste întâlniri magice pe scena noastră!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Biletele achiziționate rămân valabile, așa cum au fost emise inițial, pentru aceeași dată, oră și loc în sală. În cazul în care din diferite motive spectatorii doresc rambursarea sau înlocuirea biletelor, aceștia sunt rugați să contacteze Agenția Teatrală la numărul 0269 210 906, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru reprezentațiile programate în matineu, în timpul săptămânii, organizatorii vor lua legătura direct cu fiecare grup programat.

„Castelul Zânei Nopții” este un spectacol de animație unic, în care cei mici sunt invitați să descopere aventura unei fetițe într-un tărâm magic, cu personaje fantastice. Acţiunea se petrece în castelul Zânei Nopţii, unde fenomenele naturii, personaje alegorice personificate, sunt invitate la bal. Zâna Nopţii are rolul de povestitor, fiind cea care prezintă copiilor fenomenele naturii prin ilustraţia muzicală specifică, dând naştere la un dialog interactiv cu micuţii spectatori. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Daniela Dragomir, Angela Páskuy, Claudia Stühler, Mihaela Grigoraş (voce), Horaţiu Dancu (voce), Jenö Major (voce), Adrian Prohaska (voce). Producția are la bază un text de Gerdt von Basewitz, după un concept artistic al actriței Claudia Stühler. Spectacolul se mai bucură, de asemenea, de contribuția scenografei Roua Vasilescu și a compozitorului Florin Grigoraș. Castelul Zânei Nopții” are o durată de aproximativ 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Spectacolul va fi prezentat publicului larg sâmbătă 7 octombrie, de la orele 11:00 și 18:00, dar și duminică, 8 octombrie, de la ora 11:00.

„Muzicanții din Bremen” este o adaptare după Frații Grimm, în regia lui Lilly Krauss-Kalmár, pe muzică compusă de Florin Grigoraș. Producția Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu reușește să păstreze esența basmului prin mijloacele tradiționale teatrului de păpuși. Povestea spune că un măgar, ce nu îi mai avea trebuință stăpânului său, a pornit la drum spre orașul Bremen pentru a deveni muzician în orchestra orașului. Călătoria se dovedește a fi o întreagă aventură, plină de culoare și ritm, alături de un câine, o pisică și un cocoș. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Daniela Dragomir, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler. Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Spectacolul va fi prezentat publicului larg sâmbătă, 14 octombrie, de la orele 11:00 și 18:00, dar și duminică, 15 octombrie, de la ora 11:00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă