spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Șofer rănit în urma unui accident produs la Avrig

Știri din Județ

Publicitate

Dimineața zilei de marți începe, din păcate, cu un accident rutier produs pe raza orașului Avrig. Menționăm faptul că ieri, la nivelul județului Sibiu au fost raportate cel puțin patru accidente rutiere cu victime.

Publicitate

Astfel, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, o femeie în vârstă de 28 de ani, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani. Ambii conducători auto sunt localnici.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a suferit un traumatism la picior și a fost transportat la spital.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în Avrig la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru două persoane, un bărbat de 21 de ani care prezintă un traumatism la picior și a fost transportat la UPU Sibiu și o femeie. Aceasta a refuzat transportul la spital.” a declarat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)