spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Arhitecții propun: Case deschise

Știri din Județ

Publicitate

Atelierul de arhitectură, Modul 28, fondat în 2017 și reprezentat de grup de arhitecți care, împreună, își aduc contribuția la consolidarea unei metode de arhitectură nouă și a unor direcții de bune practici în restaurare, își deschide porțile pentru publicul larg, în cadrul evenimentului Case Deschise, organizat de OAR Filiala Sibiu-Vâlcea.

Publicitate

Proiectul este inițiat în contextul Zilei Mondiale a Arhitecturii și își propune să faciliteze accesul publicului la: birouri de arhitectură, case private, ansambluri rezidențiale, unități de cazare, o grădiniță și o clădire de birouri. Cei prezenți vor beneficia de tururi ghidate ale obiectivelor, fiind însoțiți pe parcursul acestora de autorii proiectelor și/sau de beneficiari. Prin aceste vizite, Filiala OAR Sibiu-Vâlcea, alături de colaboratori, facilitează accesul publicului larg la arhitectura
contemporană de calitate și oferă acestuia posibilitatea de a intra în dialog cu specialiști din domeniul construcțiilor, de la care pot afla mai multe detalii legate de procesul de proiectare, de execuție, dar și de utilizare a unei clădiri.

Prin prezența MODUL 28 la Case Deschise, oferim vizitatorilor o incursiune în portofoliul nostru, ce include: lucrări de arhitectură rezidențială, comercială și educațională, precum și o selecție de intervenții de restaurare și refuncționalizare a unor monumente medievale din Transilvania.


Accesul este liber, cu înscriere în prealabil, printr-un mesaj la adresa contact@oarsbvl.ro, în care se vor menționa: numele participantului și obiectivul/obiectivele care se doresc a fi vizitate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)