spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Lista persoanelor care îndeplinesc condițiile e necesare pentru a primi o locuință ANL în orașul Agnita

Știri din Județ

Publicitate

39 de persoane îndeplinesc criteriile necesare pentru a primi o locuință ANL în orașul Agnita.

Publicitate

Consilierii locali au aprobat, prin HCL nr. 165/2023, lista solicitanților care îndeplinesc condițiile cerute de lege pentru locuințele construite de Agenția Națională pentru Locuințe, precum și lista solicitanților care nu au îndeplinit prevederile legale.

Potrivit listei publicate pe https://primaria-agnita.ro/anl/ , precum și la sediul instituției, 39 de persoane s-au încadrat în criteriile prevăzute de lege, iar alți 4 solicitanți, nu. Blocurile ANL din Agnita dispun de 32 de locuințe, care urmează să fie date în folosință la finalul acestui an, cel târziu la începutul anului următor.

Listele pot fi contestate în termen de 7 zile de la publicarea acestora pe site-ul Primăriei orașului Agnita, respectiv până la data de 16 octombrie, ora 24.00. Contestațiile se depun la registratura instituției.

Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon – 0269/51 04 65, sau la Centrul de informare al cetățenilor din cadrul Primăriei orașului Agnita.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua as vrea sa știu dacă la anul an Martie mi se aproba locuința pentru ca am fost anunțată ca primesc o locuința pe henri Coandă cu o camera pe parcurs dacă se eliberează cu doua camere va rog frumos sa a-mi aprobați sunt mama cu 3 copii si locuiesc an chirie cu o singura camera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie