spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Artizan Huet – ultima ediție din acest an

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public, organizează un nou eveniment dedicat comercianților de produse handmade și artizanat. Sibienii sunt invitați să admire și să cumpere decorațiuni, textile, bijuterii, cosmetice naturale, jucării și multe alte.    


Ediția lunii octombrie a Artizan Huet este ultima din acest an, evenimentul urmând să fie reluat în primăvara anului viitor. Această ediție se va desfășura în perioada 19-22 octombrie, în Piața Huet. Pentru a ocupa cele 22 de locuri disponibile, doritorii trebuie în primul rând să facă o programare online, în data de 16 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 24.00, pentru a se putea prezenta la ghișeu cu documentele necesare. Programarea se face pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la adresa https://spadpp.sibiu.ro/ secțiunea programări ghișeu online.  

Cei înscriși online se vor prezenta fizic, la ghișeul SPADPP, pentru depunerea documentelor, în perioada 17- 18 octombrie.

Comercianții vor plăti 2 lei/mp/zi pentru persoane juridice sau 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, a întreprinderilor familiale și a întreprinderilor individuale. Se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată.

Atribuirea locațiilor în teren se va face în ordinea programării online și implicit a înregistrării cererilor depuse la ghișeu în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese.

Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc aici: ANUNȚ privind desfășurarea evenimentului ”Artizan Huet” în perioada: joi 19.10.2023 – duminică 22.10.2023 (sibiu.ro)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului