spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței pentru locuitorii orașului Dumbrăveni

Știri din Județ

Publicitate

Primăria orașului Dumbrăveni a găzduit miercuri, 25 octombrie 2023, atelierul de informare „Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței”.


Mulțumim domnului primar Emil Dârloșan pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi! – este mesajul transmis de catre reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, pe pagina de Facebook.

Mai multe detalii: https://energieverde.cjsibiu.ro/

………………………………………………………

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Cam fara cap si coada articolul ! Intelegem ca a fost un atelier de informare la Dumbraveni. Nu numai ca \”evenimentul\” a fost anuntat extrem de tarziu pe pagina de comunicare oficiala depe Facebook a primarului de catre consilierul sau personal, RESPONSABIL cu comunicarea, dar nici macar nu a fost indicata locatia exacta ! Iata ce se pune acolo : \”Consilier Primar Dumbraveni Horatiu
    23 octombrie la 15:50 – Va așteptăm maine , 24.10.2023 , începând cu ora 11 la Casa de Cultura a Orasului Dumbrăveni pentru a discuta despre metodele de eficientizare energetică a locuinței.\” Or…nici poveste de Casa de Cultura, caci in fotografii apareca loc de desfasurare sala de sedinte a Liceului Timotei Cipariu !
    Din text nu se intelege nici cine a participat din partea CJ, dintre autoritatile locale, din aparatul primariei, oameni de afaceri, investitori, asociatii de proprietari, etc, nici cati cetateni \”interesati\” au fost in sala, nici vre-o concluzie sau ceva cat de cat concret. Link-ul oferit in articol pentru amanunte, nu aduce nici el cine stie ce lamuriri, referintele fiind perimate iar recomandarile gen grupa mare de la gradinita. Din inagini…vedem doar ca din partea din spate a salii si pana aproape de primele randuri, scaunele sunt ocupate de …tinerei, probabil elevi adusi acolo ca sa umple spatiul si sa dea bine la imagine.
    Apare apoi fraza care m-a nedumerit cel mai profund: \”Mulțumim domnului primar Emil Dârloșan pentru sprijinul acordat în realizarea atelierului de informare, precum și celor care au ales să fie alături de noi!\” ! Avand in vedere ca nu este asumata de nimeni, este cel putin curioasa maniera in care se \”multumeste\” primarului, aparut acolo in tinuta trandy de pescar ce tocmai isi lasase minciogul in balta…De catre cine ? De ce ? Pentru \”sprijinul acordat in realizarea atelierului\”. Cu alte cuvinte, pentru telefonul dat directorului scolii caruia ii solicita sa deschida sala ? Pentru curentul consumat de laptopul lectoruluji ? Pentru promisiunile electorale neonorate de ani buni, privind amveloparea blocurilor dinspre Ernea? Cat despre sprijinul acordat \”celor ce au ales sa fie alaturi de noi\” (?), avand in vedere lipsa totala a comunicarii unor urmari ale respectivei actiuni, nici pe pagina de comunicare, nici in sedinta de Consiliu local din 26.10, las incercarea de a gasi o explicatie in seama fiecaruia.
    Pentru mine, senzatia de \”praf in ochi\” este absolut definitorie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului