spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Corina Dăncilă (PNL Sibiu): Creșa din Țiglari, abia deschisă, are multe deficiențe. Cum a făcut Primăria Sibiu recepția?

Știri din Județ

Publicitate

Situația gravă scoasă la iveală, astăzi, de consilierul PNL Corina Dăncilă. Ca membru în Consiliul de Administrație al Școlii nr. 23, de care depinde noua creșă din Țiglari a sesizat faptul că clădirea are mari probleme de la infiltrații de apă la etaj, uși defecte, senzori de gaz defecți și multe alte probleme. Ea a prezentat primarului Fodor o listă cu 21 de probleme grave identificate. Dăncilă a dorit să știe cine a făcut recepția.


În luna noiembrie 2022, Primăria Sibiu a făcut recepția lucrărilor la Creșa nouă din Țiglari. Președintele comisiei de recepție a fost viceprimarul Corina Bokor (FDGR). Ea a declarat sec în cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi că „Totul a fost funcțional la recepție. Eu nu am aflat nimic de nicio deficiență”.

Corina Dăncilă a spus că s-au făcut sesizări din luna februarie, apoi din aprilie și, din nou, acum. Dar nu s-au rezolvat. Acum creșa s-a deschis și problemele identificate sunt și mai multe.

Ionuț Ghișe (USR) a atacat consiliera PNL: „Poate deteriorarea s-a produs și pentru că creșa timp de un an de zile nu a fost populată. Poate și din cauza ministrului vostru”. Dăncilă i-a răspuns clar: „Creșa a fost recepționată în decembrie 2022. Și primele probleme au apărut în februarie.”

Corina Dăncilă a mers mai departe și a cerut verificarea lucrărilor făcute de aceeași firmă la ora actuală și la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu. Firma Rara Invest SA a lucrat la creșa de la Școala nr 23 și lucrează acum și la Liceul LIA.

La finalul ședinței de Consiliu Local, viceprimarul Corina Bokor a intervenit și a declarat că Primăria Sibiu a fost notificată în 16 octombrie și s-a dispus remedierea deficiențelor de către constructor. Ea a declarat că o parte din probleme au fost deja remediate și restul sunt în lucru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă