-5.8 C
Sibiu
luni, 04 decembrie, 2023

SOMA Sibiu: Nu aruncați jar sau tăciuni în pubelele pentru deșeuri

Știri din Județ

Publicitate

Vremea s-a răcit simțitor în ultimele zile, de aceea tot mai mulți sibieni care locuiesc la case au început să facă focul în sobe sau șeminee pentru a se încălzi. Motiv pentru care ne vedem nevoiți să vă rugăm public să nu aruncați jarul rezultat în pubelele dedicate colectării pe fracții a deșeurilor reziduale, transmit reprezentanții SOMA pe pagina de Facebook SOMA Salubrizare – Zona Sibiu.

Colegul nostru Mihai Stănilă, director Stației de Sortare a deșeurilor de la Rusciori, a pățit-o recent, descoperind în vecinătatea zonei de depozitare tăciuni care ardeau mocnit după ce au fost aruncați în pubela galbenă. Riscul producerii unui incendiu este ridicat, așa că vă rugăm să aruncați corect deșeurile pentru a nu pune în pericol angajații stației de sortare.

Publicitate

Probabil că mulți dintre dvs. își amintesc faptul că anul acesta în Sibiu au avut loc incendii de proporții în zonele de lucru ale unor operatori din domeniul colectării deșeurilor. Riscul este real și cel mai lucru pe care îl putem face este să prevenim. Vă mulțumim!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri