spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Patru studenți sibieni strâng fonduri pentru haine și jucării, în cadrul campaniei caritabile „Moș Crăciun pentru Casa Sf. Iosif”

Știri din Județ

Publicitate

Campania caritabilă „Moș Crăciun pentru Casa Sf. Iosif” are scopul de a strânge fonduri și bunuri (haine 4-18 ani, jucării și jocuri etc.) până la data de 6 decembrie 2023.


Echipa din spatele acestei campanii este formată din 4 studenți ai Facultății de Științe Economice, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Zarioiu Sara-Maria, Tabacu JasminNicole, Virca Diana-Elena și Radu Alexandru.

Apelăm la bunătatea și posibilitățile oamenilor care ne pot ajuta să îl trimitem pe Moș Crăciun la Casa Sf Iosif din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, un loc unde își duc traiul aproximativ 200 de îngerași greu încercați de viață.

Câteva gânduri

Sara Maria Zarioiu: „Am fost impresionați și atinși de aceste suflete încercate de viață și de modul în care 10 surori reușesc să le clădească un viitor așa că ne-am propus ca într-un timp scurt să aducem lumină în viața lor în perioada în care au nevoie cel mai mult de umanitate și de iubire!”.

Jasmin Nicole Tabacu: „Ne dorim să nu rămână doar o campanie de Crăciun, ci să ajungă povestea lor în rândul sibienilor care doresc să facă un bine, pentru că nu costă mult. Casa Sf. Iosif depinde doar de bunătatea oamenilor, așa că scopul final al acestei campanii este să propulsăm printre noi, pe cei care vor să aducă o speranță”.

Donațiile de haine, jucării și jocuri sunt binevenite, iar cei care doresc să contribuie pot lua legătura cu echipa noastră prin intermediul paginii noastre de socializare sau prin intermediul nr. de telefon : 0754672924, 0738490552.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă