spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Primarul din Brateiu, Marian Elena, nu mai deține, în acest moment, nicio calitate de membru sau de conducere în cadrul PNL Sibiu (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

PNL Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Având în vedere informațiile apărute in spațiul public legate de condamnarea doamnei primar Marian Elena din comuna Brateiu, jud. Sibiu, conform Hotărârii nr. 144/2022 din 21.12.2022, emisă de către Tribunalul Sibiu, menționăm următoarele:

Începând cu data de 28.12.2022, doamna Marian Elena, primarul comunei Brateiu, membru al Partidului Național Liberal Sibiu, s-a autosuspendat din funcția de Președinte al organizației locale a PNL Brateiu cât și din calitatea de membru al organizației PNL Sibiu, conform solicitării înregistrate cu nr. 1486 din 28.12.2022, în cadrul biroului organizației județene a PNL Sibiu.

Conform celor mai sus menționate, la acest moment doamna primar Marian Elena nu deține nicio calitate de membru sau de conducere în cadrul Filialei Județene a  PNL Sibiu.

Ținând cont de toate aceste aspecte, cu privire la situația doamnei primar Marian Elena din comuna Brateiu, așteptăm decizia definitivă a instanței de apel.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)