2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

Primarul din Brateiu, Marian Elena, nu mai deține, în acest moment, nicio calitate de membru sau de conducere în cadrul PNL Sibiu (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

PNL Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Având în vedere informațiile apărute in spațiul public legate de condamnarea doamnei primar Marian Elena din comuna Brateiu, jud. Sibiu, conform Hotărârii nr. 144/2022 din 21.12.2022, emisă de către Tribunalul Sibiu, menționăm următoarele:

Publicitate

Începând cu data de 28.12.2022, doamna Marian Elena, primarul comunei Brateiu, membru al Partidului Național Liberal Sibiu, s-a autosuspendat din funcția de Președinte al organizației locale a PNL Brateiu cât și din calitatea de membru al organizației PNL Sibiu, conform solicitării înregistrate cu nr. 1486 din 28.12.2022, în cadrul biroului organizației județene a PNL Sibiu.

Conform celor mai sus menționate, la acest moment doamna primar Marian Elena nu deține nicio calitate de membru sau de conducere în cadrul Filialei Județene a  PNL Sibiu.

Ținând cont de toate aceste aspecte, cu privire la situația doamnei primar Marian Elena din comuna Brateiu, așteptăm decizia definitivă a instanței de apel.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri