spot_img
14.2 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

Cerc de suspecți în cazul jafului de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Surse și iar surse, cam așa se documentează presă locală și națională în cazul jafului de la Sibiu. A trecut fix o săptămână de la primul și singurul comunicat oficial.

Publicitate

De atunci, opinia publică a fost informată exclusiv din insistențele jurnaliștilor către autoritățilele competente. Până acum se știe cu certitudine faptul că: omul de afaceri a suferit multiple traumatisme la membrele superioare și inferioare, dar și lovituri multiple la piept și cap; au dispărut ceasuri de lux însă seiful nu a fost deschis; polițiștii sibieni au ajuns în aproximativ 3 minute de la apelul la 112 iar până la această oră nu a fost realizată nici o reținere.

În mediul on-line a apărut o filmare cu presupușii făptași care se deplasează pe strada Negoveanu din Sibiu, la 25 de minute după jaf, însă este greu de luat în considerare, asta și în lipsa unei confirmări oficiale. Este greu de crezut ca după jaf, și implicit după apelul la 112, să riști să te deplasezi în grup, mascați, la o distanță de câteva străzi de vilă prădată.

Urmează ca anchetatorii să compare imaginile surprinse pe strada Moldoveanu și cu cele de pe strada Negoveanu..

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr