spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Aproape 200 de activități specifice de control, desfășurate de polițiștii de imigrări, într-o săpămână

Știri din Județ

Publicitate

În ultima săptămână, polițiștii de imigrări au desfășurat, la nivel național, aproximativ 200 de activități specifice de control pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor pe teritoriul României. Au fost depistați în situații ilegale 68 de străini, 13 dintre aceștia fiind introduși în centrele de cazare a străinilor luați în custodie publică.


În perioada 7 – 13 noiembrie 2023, poliţiştii de imigrări au organizat, la nivel naţional, 191 de activități specifice de control pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe teritoriul României, atât cu efective proprii cât şi în colaborare cu structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost depistaţi, în situații ilegale, 68 de străini, 24 dintre aceștia fiind preluați de la structuri cu atribuții în domeniu (Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General al Poliției Române etc.).

Dintre străinii depistați în situații ilegale, 13 au fost introduși în centrele de cazare a străinilor luați în custodie publică.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă