spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Bătrânică rănită pe Dealul Dăii. Două mașini au ieșit în decor

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier este îngreunat pe DJ 106, în Dealul Dăii. Două mașini au ieșit succesiv în decor. Conform primelor date, o singură persoană a rămas încarcerată.


Conform IPJ SIBIU, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cornățel spre Sibiu, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un sibian în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care ieșise în decor cu câteva minute în urmă.

O pasageră din autoturismul condus de către sibian, o femeie în vârstă de 73 de ani, a suferit un traumatism de genunchi și unul de umăr. Șoferul primului autoturism ieșit în afara carosabilului nu a suferit vătămări corporale fiind în afara mașinii în momentul producerii celui de-al doilea eveniment.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ Sibiu ,a trimis un echipaj de tip C în apropierea de localitatea Cornățel,la un accident rutier,unde un autoturism a derapat și a ieșit in decor.La intervenție participa Descarcerarea si un echipaj de tip B de la ISU.
În autoturism se aflau trei persoane ,două femei și un bărbat. O femeie de 73 de ani,descarcerata de către echipajul ISU a suferit un traumatism de genunchi și un traumatism de umăr. Ea a fost transportată la UPU SIBIU ,în stare stabilă. Celelalte două persoane, au refuzat transportul la spital, ele suferind mici excoriații nefiind necesar tansportul la spital. În același loc ,o altă mașină a ieșit în decor dar conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.”
transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă