spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Licitații de zeci de mii de lei la Hilton Sibiu! Află pentru ce

Știri din Județ

Publicitate

38.250 lei este suma strânsă în urma licitațiilor organizate vineri seara la Hotel Hilton din Sibiu. Scopul acestora, alături de taxa de participare de 350 de lei la dineu, a fost de a dota cu două echipamente moderne secția de recuperare copii a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Gheorghe Preda”.


Pentru reușita Galei Caritabile „Mergem înainte”, aflată la ediția a II-a și-au reunit eforturile Asociația pentru copil și familie HEART, Asociatia Spitalului de Psihiatrie”DR.GH.PREDA” Sibiu, BABY CARE SIBIU, Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu și asociația Maini Unite.

Au dorit să strângă 25.000 de euro

„Ne propunem să sprijinim secția de recuperare copii a Spitalului Clinic de Psihiatrie „Gheorghe Preda”, contribuind cu suma de 25.000 de euro pentru achiziționarea a două dispozitive medicale de ultimă generație: dispozitiv medical  pentru activarea musculaturii prin vibrații și aparatul de electrostimulare pentru recuperarea funcției de înghițire”, se arată în comunicatul de presă inițial al organizatorilor.

Au reușit să strângă 38.250 de lei din licitații plus o parte din taxa de participare. Sala de la Hilton Sibiu a fost aproape plină, peste 150 de persoane au ales să ajute acțiunea prin participare. Momentele artistice nu au lipsit, iar amfitrioana Andreea Bogdan alături de Radu Nechifor au reușit să deschidă larg portofelele celor prezenți. Liliana Tempean a fost omul din umbră care s-a asigurat că toată organizarea a mers șnur.

Printre participanți, în sală, am remarcat medici, avocați, oameni de afaceri, politicieni. Ultimii, au fost foarte discreți: subprefectul Sebastian Șebu, europarlamentarul Nicu Ștefănuță, vicepreședintele Consiliului Județean, Vlad Vasiu.

Cei care doresc pot face donații în contul Asociația pentru Copil și Familie HEART
RO16INGB0000999907913786, deschis la Banca ING BANK.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă