spot_img
11.6 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Laura Barac, președintele Organizației Municipale PSD Sibiu: „La mulți ani, sibieni! La mulți ani, România!” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Laura Barac, președinte Organizația Municipală PSD Sibiu, a transmis cu ocazia Zilei Naționale a României următorul mesaj:


”Doar împreună putem construi un Sibiu și o Românie mai puternice, cu respect pentru diversitate și dragoste pentru țara noastră.

În această zi de sărbătoare națională, când inimile noastre bat mai puternic ca niciodată, mă simt onorată să vă adresez mesajul meu cu prilejul Zilei Naționale a României. Sibiu, orașul nostru drag din inima Transilvaniei, este mărturia vie a diversității noastre culturale și istorice, iar astăzi sărbătorim împreună această identitate comună care ne leagă.

Transilvania a fost mereu un loc al diversității, al conviețuirii armonioase între diferite etnii și culturi. Orașul Sibiu poate deveni un exemplu de bună guvernare și dezvoltare durabilă. Prin colaborarea noastră, putem crea un mediu propice pentru afaceri, educație și cultură. Împreună, vom consolida poziția Sibiului ca un pol de creștere economică și comunitară, în care fiecare cetățean să se simtă parte a unei Românii unite și prospere.

Închei exprimându-mi recunoștința față de fiecare sibian care contribuie la frumusețea și vitalitatea orașului nostru. Doar împreună putem construi un Sibiu și o Românie mai puternice, cu respect pentru diversitate și dragoste pentru țara noastră.

La mulți ani, sibieni! La mulți ani, România!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă