spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Schimb de experiență cu Părintele Constantin Necula în cadrul unui seminar organizat la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Asociația pentru Educație și Formare „TopFormalis” din Oradea a organizat joi, 30 noiembrie 2023 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” seminarul cu tema „Omul, ca o carte deschisă. Puterea modelului în educație”.


Activitatea s-a adresat tuturor elevilor, studenților, părinților și profesorilor interesați în conștientizarea importanței mentoratului în devenirea ființei umane, precum și a influențelor formative pe care fiecare persoană le poate avea asupra celor din jur.

Seminarul a făcut parte din Proiectul „Clubul Prietenilor TopFormalis”, ediția a VIII-a, inclus în Calendarul Activităților Educaționale Județene al Inspectoratului Școlar Județean Bihor. La activitate au participat un număr de aproximativ 45 de persoane din județele Bihor, Bistrița-Năsăud și Sibiu, acestea având posibilitatea să facă un valoros schimb de experiență cu Părintele Constantin Necula, prodecan al facultății menționate. Pe parcursul seminarului, Părintele Necula a prezentat un scurt istoric al facultății pe care o conduce, a evocat personalitatea lui Andrei Șaguna, dar și a altor înaintași celebri care au contribuit la dezvoltarea școlii românești, respectiv a răspuns la întrebările participanților referitoare la condiția umană în societatea contemporană. La finalul întâlnirii, toți participanții și-au exprimat emoția și bucuria de a-l fi ascultat pe Părintele Constantin Necula și au declarat că vor duce mai departe învățăturile promovate de acesta, în folosul elevilor lor, dar și al celorlalte persoane cu care interacționează.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului