spot_img
15.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident „stupid” la Avrig. Un șofer neatent a rănit o femeie

Știri din Județ

Publicitate

Un accident „stupid” s-a produs în această dimineață, în Piața Gheorghe Lazăr din orașul Avrig. În urma evenimentului rutier, o femeie a ajuns la spital.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Arpașu de Jos, a parcat autoturismul în Piața Gheorghe Lazăr și a rămas la volan folosind telefonul mobil, cu motorul oprit. Din cauza faptului că bărbatul nu a acționat frâna de ajutor și nici nu a cuplat într-o treaptă de viteză inferioară, autoturismul s-a pus în mișcare cu spatele pe o distanță de aproximativ 10 metri după care a lovit o femeie aflată în spatele mașinii acesteia, parcate.

Femeia în vârstă de 34 de ani, din Porumbacu de Jos, a suferit o fractură de membru inferior și a fost transportată la spital.

„Un echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig a intervenit de urgență în Piață Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de aproximativ 34 ani, care prezenta o fractură la nivelul membrului inferior și a fost transportată de urgentă la UPU Sibiu.” transmite purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Raluca Marcu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)