spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

American Corner Sibiu a aniversat un an de la deschidere

Știri din Județ

Publicitate

Joi, 7 decembrie 2023, American Corner Sibiu a aniversat un an de la deschidere. Cu acest prilej, am fost onorați să primim vizita domnului Nathan Hubert, viceconsul al Ambasadei S.U.A. în România. Tinerii aflați la American Corner Sibiu au avut ocazia de a dialoga cu acesta pe teme legate de programul Summer Work & Travel 2024 și diplomație publică.

Publicitate

De asemenea, în această zi aniversară, s-a desfășurat concursul de Cultură și Civilizație AmericanăAmerican Culture and Civilization Contest 2023. Participanții au susținut o serie de prezentări având drept temă „Diversitatea”, în fața juriului și a susținătorilor.

Adresăm mulțumiri Ambasadei S.U.A. în România și partenerilor care au sprijinit activitățile Bibliotecii Județene ASTRA și American Corner Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, tinerilor concurenți și publicului prezent în sală.


Activitățile desfășurate în cadrul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

sursa: bjastrasibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai