spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Grădinița „Elefănțelul Curios” Sibiu a sărbătorit „Magia Crăciunului”

Știri din Județ

Publicitate

Grădinița cu program prelungit „Elefănțelul Curios” Sibiu a sărbătorit „Magia Crăciunului” printr-un eveniment spectacol – bazar Colectivul instituției, condus de doamna director Olivia-Maria Ștefan, a organizat pe 6 decembrie 2023, în curtea Grădiniței „Elefănțelul Curios” Sibiu, cea de-a doua ediție a evenimentului „Magia Crăciunului”.

Publicitate

Preșcolarii și antepreșcolarii Grădiniței cu program prelungit „Elefănțelul Curios” Sibiu au bucurat și în acest an sufletele adulților prezenți în număr foarte mare. Plini de nerăbdare să vadă ce le-a adus Moș Nicolae, copiii au cântat colinde cunoscute.

După mini recitalul de colinde antepreșcolarii și preșcolarii grădiniței au primit cadoul mult așteptat de la Moș Nicolae, după care, împreună cu părinții și bunicii, rudele, prietenii și bonele, au participat la bazarul pregătit cu mult drag de copii, doamnele educatoare, cât și de părinți. Fiecare dintre cele 8 grupe de grădiniță și 3 grupe de creșă au avut un stand amenajat unde au fost expuse coronițe, brăduți, globuri și alte obiecte specifice de Crăciun. Participanții s-au bucurat și de prăjituri și băuturi calde.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai