spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Procedură pentru achiziția de abonamente cu loc rezervat pentru parcarea de mare capacitate din cartierul Hipodrom, valabile în 2024

Știri din Județ

Publicitate

Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat organizează o procedură prin care sibienii pot cumpăra abonamente cu loc rezervat valabile în anul 2024 în parcarea supraterană de mare capacitate din cartierul Hipodrom.


Cei interesați să cumpere un astfel de abonament sunt așteptați să se programeze online pe site-ul https://spadpp.sibiu.ro/, pe butonul dedicat, în perioada 15.12.2023 (începând de la ora 09.00) – 31.12.2023 (până la ora 24.00).

În perioada 03.01.2024 – 16.01.2024, cetățenii care au făcut o programare sunt așteptați să depună cererile completate la ghișeul S.P.A.D.P.P. din Piața Mică, nr. 22, în data și la ora la care s-au înscris. Modelul de cerere poate fi descărcat de pe site-ul menționat: https://spadpp.sibiu.ro/parcari/detaliu/16 sau aceasta poate fi completată direct la ghișeu. 

Câte locuri de parcare pot fi utilizate cu abonament cu loc rezervat? Un număr de 212 locuri pentru autovehicule și 15 locuri pentru motociclete situate la subsol și etajele 1, 2 și 3 pot fi utilizate de cei care cumpără un abonament cu loc rezervat.

Restul de 97 de locuri pentru autovehicule și 7 locuri pentru motociclete de la parterul parcării și de pe terasa acesteia vor putea fi ocupate cu abonament fără loc rezervat sau de către oricine care achită taxa de 1 leu/oră. Abonamentul fără loc de parcare rezervat se poate achiziționa direct de la ghișeu, oricând pe parcursul anului, fără a fi necesară parcurgerea procedurii de programare online.  

Tarifele pentru abonamentele cu loc rezervat:

Abonament loc parcare rezervat pentru autoturisme (212 locuri):

  • persoane fizice – 720 lei / auto/an
  • persoane juridice nerezidențiale – 1440 lei / auto/an

Abonament loc parcare rezervat pentru motociclete (15 locuri):

  • persoane fizice/juridice – 360 lei/motocicletă/an

IMPORTANT: Prioritate la cumpărarea unui abonament vor avea locuitorii din imobilele situate în perimetrul delimitat de străzile Mihai Viteazu – Rahovei – Oștirii – Nicolae Iorga, în care este situată această parcare.

Mai multe detalii se găsesc aici: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/913

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă