spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Angajații Primăriei Sibiu au donat sânge pentru a-i ajuta pe cei în nevoie

Știri din Județ

Publicitate

Angajații Primăriei Municipiului Sibiu și ai serviciilor publice au donat din nou sânge pentru viață. După ce, în luna iunie, 86 de angajați ai instituției au donat sânge în 2 zile de campanie, acțiunea a fost reluată astăzi, 14 decembrie.


Și de această dată dorința de a-i ajuta pe cei în nevoie i-a determinat pe 55 dintre angajați să doneze. S-au strâns astfel 22 de litri de sânge, din care se vor extrage elementele necesare recuperării celor aflați pe un pat de spital.

”Mă bucură răspunsul pozitiv și prompt al echipei Primăriei și a serviciilor publice de a se alătura din nou acestei campanii de donare de sânge, organizată de Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu. Mai ales acum, în prag de sărbători, cred că este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care Primăria le face comunității. Ne dorim ca acest eveniment să devină o tradiție, pentru a fi mereu alături, în acest fel, de cei care depind de o picătură de sânge pentru a trăi sau pentru a se face bine.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Mulțumiri medicilor și asistenților Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu care s-au asigurat că donarea de la Primăria Sibiu se face în cele mai bune condiții de igienă și siguranță.

De sânge salvator este mereu nevoie, așa că, orice îndeplinește condițiile necesare (https://doneazasange.ro/doneaza ), poate dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Sibiu, din incinta Spitalului Județean.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă