spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Tâlhărie în localitatea sibiană Daia! O femeie a fost tăiată la gât cu un cuțit

Știri din Județ

Publicitate

Un caz șocant s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 11:00, în localitatea sibiană Daia. O femeie a fost tâlhărită și rănită în propria casă, ajungând de urgență la spital.

Publicitate

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, doi adolescenți ar fi pătruns în casa femeii cu scopul de a-i fura o sumă mare de bani. Pentru că femeia nu le-a divulgat unde avea ascunși banii, tâlharii ar fi trecut la acte de violență. I-ar fi spart femeii doi dinți, i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul pieptului și ar fi tăiat-o în zona gâtului cu un cuțit. În urma agresiunii, femeia în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost transportată de urgență la spital. Din fericire, rănile provocate nu i-au pus viața în pericol, medicii intervenind la timp.

După îndelungi căutări după orice fel de informații, cazul extrem de grav a fost confirmat chiar de către localnici. Conform acestora, victima este din Alțana, dar locuia într-o casă din Daia, pusă la dispoziție de către un fermier ce crește animale. Cel mai probabil, tâlharii au aflat despre vânzarea unor vaci sau a faptului că în interiorul casei se aflau sume mari de bani.

Incident confirmat oficial

Conform IPJ SIBIU, în acest caz sunt efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate de către polițiști.

Conform Serviciului Public Județean de Ambulanță Sibiu, femeie în vârstă de 86 prezenta un traumatism facial cu o fractură de piramidă nazală, dar și o plagă tăiată ,minoră, de aproximativ 2 centimetri, în zona gâtului, lateral dreapta.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie