spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

O seară pentru suflete împreună la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu

Știri din Județ

Publicitate

În așteptarea sărbătorilor de iarnă ce ne încălzesc sufletele, într-un decor de poveste, cadrele didactice din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu, alături de invitații lor (dascăli pensionari, membrii apropiați ai familiei) au asistat la o frumoasă după-amiază interactivă de colinde. Evenimentul a debutat cu un colaj minunat de colinde susținut de către elevii de la Scoala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu coordonați de doamna Mariana Anghel-profesor de canto popular și a continuat cu Evelyne și Eusebiu Streinu care au interpretat cântece la orgă, acordeon și nai.


În asteptarea lui Moș Crăciun care să le împartă mici cadouri, copilașii cadrelor didactice au prezentat un moment artistic de poezii și colinde dedicate Crăciunului .

Printre momentele organizate ale serii profesorii și-au dres glasurile împletind colinde pentru seara magică.

Seara a fost încheiată de preotul Baici Andrei și prof. de religie Popescu Vlad care au impresionat audiența cu profunzimea glasurilor în interpretarea unor colinde bisericești.

„A fost o mare bucurie să fim împreună în prag de mare sărbătoare și mulțumim tutoror celor care au contribuit la acest eveniment reușit” – au transmis organizatorii

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă