spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Proiectul cultural-filantropic „Adu un zâmbet pe chipul bunicilor!”

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul Proiectului cultural-filantropic „Adu un zâmbet pe chipul bunicilor!” un grup de elevi de la clasele vocaționale de teologie ortodoxă de la Liceul Carol I din Sibiu s-au deplasat luni, 18 decembrie 2023, la Căminul Spital Dr. Carl Wolff din Sibiu pentru a aduce un zâmbet pe chipul persoanelor vârstnice internate aici.


Elevii au fost însoțiți și coordonați de doamna profesoară Claudia Onea și de preotul Vasile Dariciuc de la Parohia Ortodoxă Română Cibin II din Sibiu. Scopul acestui proiect a fost acela de a realiza o punte de legătură între generații, de a cultiva altruismul în rândul elevilor și de a favoriza apropierea, cunoașterea și dialogul dintre tineri și persoanele ajunse la vârsta înțelepciunii. Tinerii au adus multă bucurie bunicuților din acest cămin prin colindele frumoase pe care le-au interpretat și prin dulciurile pe care le-au oferit acestora cu multă dragoste, iar persoanele vârstnice au împărtășit tinerilor din experiența lor de viață. La finalul întâlnirii au cântat împreună colinda „Trei păstori”.

Această activitate se înscrie în suita de manifestări dedicate Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă