23.1 C
Sibiu
joi, 25 iulie, 2024

FOTBAL: FC Hermannstadt are noroc de egal acasă cu Sepsi. Putea fi mai rău

Știri din Județ

După înfrângerea suferită la București, contra FCSB, jucătorii de la FC Hermannstadt par să nu își mai revină. Astăzi au abordat meciul de acasă cu Sepsi foarte bine la început. Apoi au redus motoarele și în repriza a doua păreau că așteptau Crăciunul.


În minutul 6 golul lui Gabi Iancu din pasa lui Jipa a dat speranțe spectatorilor că sibienii vor face iar un meci mare. Dar situația de la meciul cu FCSB s-a repetat. După partida de la București mulți au acuzat FC Hermannstadt că a făcut blat cu echipa lui Becali pentru suma mare primită la transferul lui Baba Alhassan.

Publicitate

Dar Alhassan nu a arătat mare lucru meciul acesta. Probabil se păstrează pentru noua echipă. În minutul 33 a avut golul la picior, cum se spune, dar a ratat.

Repriza a doua a fost marcată de pressingul celor de la Sepsi. Ieșirile din propria jumătate a sibienilor au fost tot mai rare, iar după minutul 60 cam deloc.

În minutul 70 Florin Ștefan a făcut o fază bună și a înscris, dar golul a fost anulat pentru Sepsi pentru un fault anterior. În minutul 80, însă Sepsi a egalat prin Kallaku. Și pressingul a continuat, sibienii scăpând cu egal acasă.

Formula de joc aleasă de Măldărășan pentru repriza a doua a dezamăgit. Și prin schimbările făcute, dar și prin tactica adoptată de retragere totală. Ceea ce s-a dovedit greșit, pentru că presiunea făcută de Sepsi s-a concretizat prin gol și un egal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou meci de Europa League la Sibiu