spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident între două mașini la Slimnic. O șoferiță a ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE– Conform IPJ SIBIU, nu se confirmă părăsirea de la fața locului. În urma verificărilor, doar cele două mașini au fost implicate în accident.


Știre inițială

Trei mașini au intrat în coliziune, în această dimineață, pe DN 14, în localitatea Slimnic. Conform primelor informații, unul dintre șoferi a plecat de la locul faptei.


Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că în accidentul rutier ar fi fost implicate 3 autoturisme, însă șoferul unuia dintre acestea ar fi părăsit imediat locul accidentului. Cele 2 autoturisme identificate la locul accidentului erau conduse de persoane de sex feminin, care circulau din sensuri opuse, respectiv o localnică în vârstă de 25 de ani și o sibiancă în vârstă de 32 de ani.

Conform IPJ SIBIU, pentrue mașina care ar fi părăsit locul accidentului sunt efectuate activități specifice în vederea identificării acesteia.

Conducătoarea în vârstă de 25 de ani a suferit un traumatism cranian și un traumatism de membru superior.

„Saj Sibiu, a trimis un echipaj de tip B ,în localitatea Slimnic ,la un accident rutier produs între trei autoturisme. Echipajul SAJ, sosit la fața locului, a asistat medical o femeie de 25 de ani ,care a suferit un traumatism cranian și un traumatism de membru superior drept.Femeia,a fost transportata la UPU Sibiu.”. a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului