spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Programul patinoarului din Mediaș se prelungește

Știri din Județ

Publicitate

Programul patinoarului din Mediaș se prelungește până la sfârșitul lunii ianuarie 2024.

Publicitate

„Având în vedere faptul că sute de medieșeni se bucură zilnic de patinoarul amenajat în fața Primăriei, am luat decizia de a prelungi programul acestuia până la sfârșitul lunii ianuarie.

Dacă va exista interes voi propune ca patinoarul să fie deschis și în luna februarie.” – a anunțat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE și Deschiderea patinoarului în Piața Corneliu Coposu

Patinoarul va fi utilizat în ture de câte o oră și jumătate, cu pauze de jumătate de oră, necesare întreținerii suprafeței de patinaj. Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 12:00 și 19:30, cu o tură suplimentară în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 20:00 și 21:30.

Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii pentru fiecare tură, iar abonamentele cu 10 intrări pot fi achiziționate la prețul de 80 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii. Doritorii pot închiria și patine, la prețul de 10 lei, pentru fiecare tură. Elevii medieșeni care vin în grupuri organizate, însoțiți de unul sau mai multe cadre didactice, beneficiază de intrare gratuită la tura de la ora 12:00 și sunt scutiți de plata taxei de închiriere a patinelor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!