spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Simona Halep, clienta unui salon de înfrumusețare din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Angajații salonului de înfrumusețare „Beautique by Alina Frăticiu” din Sibiu au rămas „mască” atunci când, pe ușă, la programare, a intrat însăși jucătoarea de tenis, Simona Halep. Locația aleasă este una dintre cele mai bune din oraș, bucurându-se de review-uri de 5 stele, dar și de un portofoliu „cu greutate„.

Publicitate

Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, Simona Halep a ales să-și facă programare pentru servicii de cosmetică, chiar la Sibiu. Vizita s-a petrecut în cursul zilei de ieri, la salonului de înfrumusețare „Beautique by Alina Frăticiu”, situat pe Calea Dumbravii, nr. 67 din Sibiu. Simona nu a venit însă singură, ci însoțită de mama sa.

„Și-a făcut programare pe platforma Stailer. Bănuiesc că a studiat în prealabil unde vine. A fost împreună cu mama ei. Mama ei la coafor iar Simona la cosmetică. Am fost super surprinsă să o văd. Când am văzut numele pe agendă am crezut ca este doar o coincidență de nume..Este un om extraordinar de frumos Simona Halep!” a declarat proprietara salonului de înfrumusețare, Alina Frăticiu

Simona Halep la Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie