spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

OPINIE: Încă un proiect ratat pe bani mulți marca Primăria Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu a transmis astăzi un comunicat de presă în care anunță cu mare auto-laudă că va reabilita trecerea peste calea ferată din cartierul Turnișor. Cum foarte mulți români când citesc știrile se opresc la titlu și poza de pe Facebook, majoritatea au înțeles că va veni mult așteptata trecere sau pasaj peste sau pe sub calea ferată din Turnișor. Greșit!


Dacă voi credeți că în România cu 900.000 de euro se face pod peste calea ferată, vă înșelați. Cu banii aceștia se vor schimba dalele dintre liniile de cale ferată, se automatizează bariera și se pun stâlpi de iluminat.

Să repetăm: se pun dale. Primăria Sibiu a încercat să le facă super, extraordinare, geniale, dar tot dale rămân. Și barieră automatizată. Și ceva lumini. 900.000 de euro!!

Poate sunt eu de pe altă planetă, dar suma mi se pare colosală. Și nu rezolvă cu nimic problema din zona respectivă. De 30 de ani, Primăria Sibiu nu a fost capabilă, deși avea bani la buget și putea atrage chiar fonduri europene, să facă un pasaj peste sau pe sub calea ferată din Turnișor.

Așa că după ce constructorii angajați vor pune dalele, noi vom trece cu mașinile pe acolo tot ca în 1950. Dar cu 900.000 de euro mai săraci la bugetul local!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă