spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Pumni și picioare, la Troița din Șelimbăr. Victimele au depus plângeri la Poliție!

Știri din Județ

Publicitate

Poliția Sibiu a deschis două dosare după ce, în data de 9 ianuarie, o fată și un băiat au fost agresați fizic la Troița din Șelimbăr. Aceștia ar fi fost loviți cu pumnii și picioarele de către doi indivizi.


Din materialul video primit de la un cititor Sibiu Independent se poate observa cum șoferul unei mașini marca BMW, realizează în zona Troiței din Șelimbăr, o manevră de drift, după care se oprește în fața unei alte mașini. Imediat, șoferul și un alt pasager coboară și se năpustesc spre ocupanții celeilalte mașini. Urmează secunde bune în care victimele primesc pumni și picioare, fără ca ceilalți martori să intervină.

Conform surselor Sibiu Independent, la mijloc ar fi vorba despre o poveste de dragoste eșuată, pe filmare auzindu-se la un moment dat: „Fix în fața ea a făcut”. De asemenea, din mașina asaltată se aud strigătele unei tinere.

Mai mult, cei care filmează parcă știau de viitoarea manevră a mașinii, pornind filmarea cu câteva secunde înainte de agresiune. Poliția Sibiu a deschis două dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere.

„În referire la acest incident, care ar fi avut loc la data de 9 ianuarie, în jurul orei 21.00, în Șelimbăr, vă informăm că, la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, sunt în lucru două dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv distrugere. În prezent, se efectuează verificări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, în vederea aplicării masurilor legale în consecință.”

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă