spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Sibieni reținuți pentru furt sau conducere sub influența alcoolului

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au reținut mai multe persoane, cercetate penal pentru săvârșirea deinfracțiuni contra patrimoniului și la regimul rutier.

Publicitate

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul poliției Municipiului Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 50, respectiv 54 de ani, cercetați penal pentru săvârșirea a 5 infracțiuni de furt calificat și a 9 infracțiuni de furt. Cei doi bărbați sunt bănuiți că, în cursul anului 2023, ar fi pătruns în incinta mai multor magazine de tip supermarket, precum și în curțile comune sau private ale mai multor imobile din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras alimente, scule electrice, biciclete, cauzând un prejudiciu total de 6.500 de lei.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, sibian, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 14 ianuarie, în jurul orei 11:00, sibianul a fost depistat conducând un autoturism pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu și având o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Hamba, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului. La data de 14 ianuarie, în jurul orei 22:30, persoana în cauză a fost depistată conducând un autoturism pe strada Pădurii din Hamba, fără a deține permis de conducere și având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut patru localnici, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii a 3 infracțiuni de furt calificat. Cei patru bărbați sunt bănuiți că, în noaptea de 17/18 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept în anexele a trei mobile din localitatea Alțina, de unde ar fi sustras o cabalină, o ovină, material lemnos și materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

La data de 18 ianuarie, în jurul orei 16:00, în localitatea Ruși, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din jud. Timiș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a acroșat parapetul din dreapta și s-a răsturnat. Evenimentul rutier s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai