spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident grav la Copșa Mică. Doi morți și un rănit

Știri din Județ

Publicitate

Un accident deosebit de grav s-a produs azi-noapte, în jurul orei 03:00, pe DN 14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. O mașină s-a izbit violent de un cap de pod.

Publicitate

Conform primelor date, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul a fost proiectat afară din autoturism.

„La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare una de stingere și două ambulanțe SAJ. Au fost găsite trei victime, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului. S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardio-respirator, astfel s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat. Tânăra de 17 ani a fost extrasă din mașina conștientă, aceasta având multiple traumatisme. A fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu. a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare