spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Voluntarii Echipei Galbene au oferit alimente familiilor nevoiașe din parohia Turnişor

Știri din Județ

Publicitate

Acțiunile de binefacere continuă. Voluntarii Echipei Galbene , însoțiți de doamnele Raluca Turcan şi Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu, a ajuns duminică la 25 de familii din parohia Turnişor, păstorită de părintele Ciprian Creangă si de părintele Borza Mihail.


Am oferit plase pline cu alimente de strictă necesitate şi dulciuri, care sperăm că vor aduce o mică bucurie în casele celor care au nevoie de un mic sprijin pentru a trece mai uşor peste greutățile zilnice.

Solidaritatea este una dintre valorile fundamentale şi universale care ar trebui să stea la baza relațiilor dintre oameni. Noi toți ar trebui să conştientizăm că bunul mers al unei comunității ține de nivelul de implicare al fiecăruia dintre noi.

Echipa Galbenă a pornit în această misiune acum 4 ani. Sutele de acțiuni dăruite celor care au avut nevoie de o mână de ajutor, într-un anumit moment ale vieții, sunt dovada vie că implicarea face întotdeauna diferența.

,,Iarna solidarității” este un proiect despre cum putem rămâne alături de ceilalți în perioadele cele mai dificile. Este un proiect despre prietenie, empatie şi curaj.

Solidaritatea înseamnă sprijin şi respect. Solidaritatea înseamnă împreună. Contăm pe generozitatea şi implicarea fiecăruia dintre noi. Servim prin caritate. Credem în solidaritate!” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune