31.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Gheorghe HUJA, primarul orașului Cisnădie: Cartierul Arhitecților va avea școală și grădiniță! Terenul necesar a fost DONAT orașului de investitorii din zonă!

Știri din Județ

Cartierul Arhitecților va avea școală și grădiniță! Terenul necesar a fost DONAT orașului Cisnădie de investitorii din zonă, a anunțat Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.


Dragi cisnădieni,

Publicitate

Am o veste bună pentru toți cei interesați de construcția școlii și grădiniței în Cartierul Arhitecților. După mai multe discuții purtate cu investitorul, care dezvoltă un ansamblu imobiliar în zonă, am primit confirmarea oficială că acesta dorește să DONEZE cei aproximativ 4733 mp de teren Primăriei orașului Cisnădie. Acest teren completează cel deja deținut de UAT Cisnădie în zonă și asigură suprafața legală pentru construcția unei școli și a unei grădinițe pentru locuitorii Cartierului Arhitecților.

Vreau să mulțumesc în primul rând investitorului care a înțeles situația în care ne aflăm și a trecut dincolo de luptele politice din Consiliul Local Cisnădie. Acești oameni au înțeles că nevoia unei școli și a unei grădinițe în Cartierul Arhitecților este deosebit de mare și au decis să ajute Primăria orașului Cisnădie în acest demers.

Donația întregului teren reprezintă un pas mare înainte în realizarea unităților educaționale atât de necesare locuitorilor din Cartierul Arhitecților.

DCIM/101MEDIA/DJI_1327.JPG

Astăzi am reușit să împlinim visul locuitorilor cu copii din Cartierul Arhitecților. Următorii pași vor fi acceptarea donației în Consiliul Local, apoi accesarea fondurile disponibile pentru demararea construcției pe terenul respectiv. Suntem încrezători că vom reuși într-un timp scurt să depunem proiectele necesare pentru finanțare.

Alături de dumneavostră mereu, Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie.

Sursa: Gheorghe Huja – Primarul orasului Cisnadie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii