spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie: Studiul de fezabilitate pentru construirea Campusului Școlar din Cartierul Arhitecților se apropie de finalizare

Știri din Județ

Publicitate

Studiul de fezabilitate pentru construirea Campusului Școlar din Cartierul Arhitecților se apropie de finalizare, marcând un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii educaționale din orașul Cisnădie, anunță Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie pe pagina de Facebook.

Publicitate

Redăm mai jos mesajul primarului Gheorghe Huja:

„După luni de muncă asiduă, în curând ne vom afla în faza în care vom depune proiectul pentru obținerea finanțării necesare din fonduri europene. Este un moment deosebit de important pentru noi, pentru că acest Campus Școlar va fi un pilon esențial în dezvoltarea educației în Cartierul Arhitecților.

Luând în considerare solicitările locuitorilor din Cartierul Arhitecților, ne-am asigurat că acest studiu de fezabilitate este conceput cu grijă, ținându-se cont de toate aspectele legate de infrastructură, accesibilitate, mediul înconjurător și, desigur, nevoile educaționale ale viitorilor elevi și cadre didactice.

Ne dorim să aducem acest proiect la viață cât mai curând posibil și să începem construcția. Astfel, planificăm să depunem proiectul pentru finanțare până la sfârșitul lunii martie 2024. Acest lucru ne va permite să obținem resursele financiare necesare și să demarăm construcția cât mai curând posibil.

Vă asigur că voi continua să vă țin la curent cu toate etapele acestui proiect.”

Gheorghe Huja, Primarul Orașului Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie